Kattenhotel sluit per 14 januari 2023

Kattenhotel sluit per 14 januari 2023

Beste (oud-)klanten van het Kattenhotel, lieve allemaal,
 
Na de komende kerstvakantie, vlak na mijn 60ste jaardag, gaat op 14 januari 2023 om 12:00 uur de deur van het Kattenhotel definitief dicht en ga ik verder met de Trimsalon én het vervullen van mijn dromen.

Ik dank jullie oprecht en uit de grond van mijn hart voor het geschonken vertrouwen, jullie ondersteuning (in onzekere tijden) en alle mooie attenties die ik van jullie mocht ontvangen. Ik heb mij mede daardoor heel waardevol gevoeld en al schrijf ik dit niet met droge ogen, de mooie en warme herinneringen draag ik altijd met me mee.

Liefs en geluk,
Petra van Winkelhof

Inmiddels heb ik kennis gemaakt met Yvonne de Zeeuw, graag stel ik haar aan jullie voor:   


Kattenoppas aan huis Lilo:

Kattenoppas aan huis Lilo

Zoals u weet sluit Het Kattenhotel op 14 januari 2023 helaas haar deuren. Waarschijnlijk heeft u al nagedacht over welke consequenties dat voor u en uw kat(ten) zal hebben. Mocht u nog geen oplossing hebben gevonden voor de opvang van uw katten tijdens uw vakanties, dan kan ik u die wellicht hierbij aanbieden.

Mijn naam is Yvonne de Zeeuw, al sinds 2012 eigenaresse van “Kattenoppas Lilo”. Ik run geen kattenhotel maar verzorg uw katten bij u thuis zodat uw huisdieren tijdens uw afwezigheid in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Naast het klaarzetten van voer, water en het schoonmaken van de kattenbak en het eventueel toedienen van medicijnen, neem ik ook altijd de tijd om even met de katten te spelen en te knuffelen (als zij daar behoefte aan hebben).

Voor meer informatie kunt u mijn website www.kattenoppas-lilo.nl bekijken.

Hartelijke groet,

Yvonne de Zeeuw


 

 

 

 LET OP:  Vakantie perioden 2022

 In de volgende perioden zijn het Kattenhotel en de Trimsalon gesloten:

-    maandag 7 november 2022 t/m zondag 27 november 2022


 Zowel het kattenhotel als de trimsalon zijn in bovenstaande perioden gesloten.  
 Gelieve met deze perioden rekening houden als u een nieuwe afspraak voor uw huisdier maakt.

TIP: Zet deze data in uw agenda, om teleurstelling te voorkomen.