wat wij doen

In ons pand is ook een modern uitgeruste trimsalon beschikbaar voor de "metamorfose" van uw viervoeter. Hier kan uw hond of kat op afspraak terecht voor de verzorging van vacht, nagels, oren, etc. De meest gebruikelijke behandelingen zijn knippen, scheren, effileren, plukken en kammen. Dit gebeurt natuurlik in overleg met u. Ook uw gladharige hond kan enorm opknappen van een wasbeurt!

Wij beschikken over meer dan 30 jaar praktijkervaring. Onze trimsalon is van alle moderne gemakken voorzien zodat een behandeling voor uw hond of kat zo aangenaam mogelijk is. Tevens zijn we aangesloten bij de branchevereniging A.B.H.B. om onze kwaliteit te kunnen laten toetsen en waarborgen.

U kunt bij ons terecht met alle soorten honden en hun diverse typen vacht. Honden die regelmatig bij ons komen zullen minder last hebben van vacht- of huidproblemen. Wij behandelen en ontklitten ook de vacht van uw (langharige) kat en kunnen kortharige katten van overtollig dood haar afhelpen, zodat zij sneller door hun verharing heen komen. Vanzelfsprekend controleren en/of behandelen we gelijk de nagels en oren!

Daarnaast was Petra werkzaam als docent "Opleiding Hondentoiletteerbedrijf" voor het H.K.I. (Huisdier Kennis Instituut) en had zij zitting in de adviescommissie trimmen aldaar.

Heeft u vragen over vachtverzorging van uw hond of kat, of wilt u gewoon een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon (zie de contact pagina.)

 

 

 LET OP:  Vakantie perioden 2022

 In de volgende perioden zijn het Kattenhotel en de Trimsalon gesloten:

-    maandag 7 november 2022 t/m zondag 27 november 2022


 Zowel het kattenhotel als de trimsalon zijn in bovenstaande perioden gesloten.  
 Gelieve met deze perioden rekening houden als u een nieuwe afspraak voor uw huisdier maakt.

TIP: Zet deze data in uw agenda, om teleurstelling te voorkomen.